tirsdag den 7. februar 2012

..Kom bare an vinterkulde!

Der er ikke noget bedre i denne sibirske kulde end at tænde sterinlys, lave en varm kop te og putte sig under et vattæppe. Derfor lavede jeg dette vattæppe for et par måneder siden og jeg elsker det. Hver aften putter jeg mig under det og nyder de mange glade farver og blomster - så er foråret ikke så lang væk.

4 kommentarer:

 1. hold da lige op et fantastisk flot tæppe!!! jeg fandt din blog gennem Laralil og jeg melder mig fluks som fast læser for hvor laver du bare nogle fantastiske ting!! hvad har du brugt som fyld til dit tæppe og hvor har du mon købt dit fine egern stof henne (dette du har lavet til sengetøj)

  SvarSlet
 2. Jeg fandt også din blog gennem Anna. Er vild med den allerede! glæder mig til at se mere og mere!
  Det grønne bagside stof på det her fantastiske tæppe er da bare SÅ fint! Hvis du har mere og vil bytte, så må du endelig gerne sige til:-)

  SvarSlet
 3. Hej Carina mange tak og velkommen på bloggen. Du spørger ang. vattæppet og det der er imellen dette tæppe er en let sommerdyne fra IKEA - den billigste til 19,-. Det har gjort den lidt "fluffy" men jeg har også lavet tæpper med pladevat som er nemmere at styre. Fremgangsmåden er at lave de to sider og tittekanten klar, derefter syr man pladevat el. dyne fast til den ene sides vrangside og syr tittekanten på retsiden. Så sys de to stofsider sammen ret mod ret men efterlad en lille åbning så det er miuligt at vende. Åbningen sys sammen i hånden. Til sidst quilter man tæppet men sørg for at sætte nåle i så det ikke rykker sig. Det er ikke alle tæpper jeg har lavet som er quiltet. Egen stoffet er fra stof2000 og fås i to farvevariationer - virkelig lækkert.

  SvarSlet
 4. Hvor ser det hyggeligt ud! Det minder mig om ét mine forældre plejede at have. De ville fyrer godt op med træpiller og så ville de lidt for kuldskære putte sig med vattæppet. Kulde kan sagtens være hyggelig, når man kan beskytte sig mod den:)

  SvarSlet