torsdag den 30. juni 2011

sommerkjole til ferien

Vores ferie nærmer sig med raske skridt og har derfor lavet denne lette og luftige sommerkjole til Agnes. Sidste år havde hun flere af denne og det var stort set det eneste hun havde på så jeg prøver at gentage succesen. Disse kjoler fylder ingenting i kufferten så der kan medbringes en masse. Den er syet et let bomuld med kirsebærprint.



fredag den 24. juni 2011

Fede drengebukser...

Jeg fandt dette skønne musegrå stof forleden. Det minder om fløjl men er tyndere men alligevel lidt tungere så det falder virkelig flot. Jeg kan selvfølgelig ikke huske hvad det hedder, men det må jeg lige tilbage og spørge om. Ud af dette stof har jeg lavet et par vildt lækre drengebukser med for- og baglommer med pipingbånd. De kommer fluks på hjemmesiden og håber de får et rigtig godt hjem.





rockabilly-kjole...in action...

Endelig fik jeg tid til at putte et styks pigebarn i kjolen. Hun var vildt begejstret og ville selv beholde denne. Hun gik straks igang med at danse i den og mener at den svinger lige som den skal. Jeg synes den er super til hende så den bliver hos os.







..Bestilt flagranke...

Så er denne flagranke blevet færdig. Det er en bestilling og jeg synes at de ønskede farver er super gode sammen...lilla, dul og gammelrosa. Jeg ville umiddelbart ikke selv have blandet gammelrosa i men er faktisk overrasket over hvor flot det er sammen.


onsdag den 22. juni 2011

DIY...montering af tittekanter...

Flere har spurgt om jeg vil lave en DIY på hvordan tittekanterne sættes på tøjet. Derfor kommer der et lidt længere indlæg nu med en masse billeder og forklaringer på hvordan dette gøres. Den er godt nok lidt lang men det er jo svært at vælge hvilke billeder er nødvendige.




mandag den 20. juni 2011

...give away - den store lodtrækning...

Så kom dagen endelig, hvor der skulle trækkes en vinder af min give away. Jeg har ventet i spænding, som I sikkert også har gjort. Jeg vil takke jer alle sammen for den store opbakning og de mange ros - det er helt sikkert ikke første gange jeg laver en give away.
Det er blevet til 40 deltagere ialt og 98 lodder er der samlet. Nedenfor kan I se hvilke numre jeres lodder har fået tildelt efterhånden som tilmeldingerne er kommet ind.




Nu vil jeg ikke trække spændingen alt for længe....så her er vinderen lod nummer 71 som tilhører Naninja.
Et KÆMPE tillykke og du hører selvfølgelig nærmere fra mig.


fredag den 17. juni 2011

rockabilly...kjole

Jeg skynder mig lige at smide et indlæg med en supersød kjole jeg har lavet her til formiddag. Jeg har ikke helt bestemt mig om den er il shoppen eller til Agnes. Nu må jeg lige have puttet hende i den og så kommer der også billeder af det.



torsdag den 16. juni 2011

...massevis af prikker...

Jeg er blevet superforkølet men intet kan holde mig fra min symaskine. Når der ligger en ide og ulmer i hovedet må den bare ud - og dagens ide og syprojekt er blevet denne søde spencer syet i babyfløjl og med prikkede applikationer. Der er bare noget over prikker jeg ikke kan stå for.

tirsdag den 14. juni 2011

ugle..univers

Jeg har jo uglerne i massevis så derfor har jeg lavet disse fine bukser til pigen der elsker pink og lilla. Jeg skiftede den lidt fesen lyserød ugemave ud med en frisk pink som passer til det andet pink. Lommerne foran er oversize men kan stadig sagtens bruges og så er der selvfølgelig piping på både for og baglommer i pink.
Det skal lige siges at baglommer ikke sidder skævt det er bare billedet der snyder.



mandag den 13. juni 2011

Uglekjole

Jeg hyggede mig med denne lilla uglekjole igår aftes. Uglen er fra noget babysengetøj jeg fandt i jysk, som bare ville med hjem til mig.



søndag den 12. juni 2011

...retro dåser ...& besøg i København..

Jeg ved godt der har været ret stille her på bloggen den sidste uges tid, men sidste weekend blev brugt på arbejde og i løbet af ugen har jeg været afsted til Sølund festival med arbejde. Så er der jo denne weekenden som blev brugt i København med min lille familie på karneval, shopping, Bakken samt et besøg på eksperimentariet. Der har derfor ikke været meget tid til at sy, men nu kan jeg mærker at ideerne vil ud og symaskinen kalder.
Jeg kan inden da vise lidt stof jeg fik købt i en skøn butik ved navn HUSFLID som helt sikkert er et besøg værd....jeg vender helt sikkert tilbage. Min mission var faktisk at aflægge et besøg hos karlas-forbindelser, som jeg har fuldt lidt her på bloggen og forelsket mig i hendes kjoler. Det er også en butik som man MÅ besøge, hvis man elsker kjoler. Det fantastiske er at disse to skønne butikker ligger på samme gade lige i nærheden af hinanden.



Jeg glæder mig vildt til at lave skønne ting af disse stoffer og vise det her på bloggen 



Disse dåser er købt her i weekenden i en af de hyggelige butikker på Kompagnistræde. Det er, som jeg før har skrevet en gade man må besøge, hvis man er til genbrug og lækre ting til børn og hjem. Jeg ved det virker lidt voldsomt med fire ens dåser, men nogle af dem er også købt til en veninde.

Jeg har været rundt i huset og tage billeder af de mange dåser jeg har efterhånden. Jeg elsker dem for de er så farverige og glade at se på, jeg har dog fået at vide at hvis jeg skal have sååå mange dåser så skal jeg til at fylde dem med noget lækkert.







Posted by Picasa