Velkommen hjemme hos mig

Farver i stuen...

Det er så dejligt med farver og jeg er især blevet vildt med kombinationen af teaktræ og friske farver. Derfor har jeg fundet disse to borde til stuen i teaktræ og malet bordpladen gul på den ene og mintgrøn på den anden. Synes selv at resultatet er blevet super godt.

Hurra - endnu en fødselsdag

Denne gang er det dog Agnes My der skulle have besøg af børnehaven. Rummene i vores hus er ikke så store, derfor skal man være kreativ for at der bliver plads til alle. Med en dug på gulvet er der plads til en masse unger.

Temaet var prinsesse derfor skulle alle udstyres med en krone og kagerne skulle være pyntet med hjerter i pigefarver og stilles smukt op.


 
Ungerne havde tre fødselsdage de skulle til i denne uge så derfor ville jeg gerne servere noget andet end en slik-pose. Det blev til disse lidt sjove slikkepind-hoveder, som er lavet ved at stikke et træspyd og sugerør i en riskage og derefter dyppe den i chokolade. Så drysses der krymmel på og en vingummi sættes fast med lidt chokolade som næse. Det var et stort hit blandt børnene og pædagogerne.

 

 
Fårår...

Foråret er nu officielt bragt ind i stuen i form af denne lille buket Agnes  My har plukket i haven.

...HURRA - det er min fødselsdag...

Eller rettere sagt det har været min fødselsdag. Jeg blev 30år i november og sikke en dejlig dag jeg havde med gæster fra nær og fjern dagen lang. Dagen kunne ikke have været bedre og det kunne de dejlige gaver jeg fik heller ikke. Jeg blev især glad for nogle af de ting jeg fik til hjemmet.

Jeg fik en Kähler vase med gule og hvide striber samt de sort og hvid stribet lysestager. Nu pryder de min stue.


Desuden fik jeg dette skønne hjortehoved som jeg længe har ønsket mig. Faktisk havde min mand nedlagt veto for han ville ikke have dette ind i huset, men så er det skønt at ens veninder bare køber den til en i fødselsdagsgave...så kan han jo ikke sige noget. Han er faktisk ikke så stor modstander af den mere og den har fået en fin plads i stuen.

En lille have - med det hele...

Vi har kun en lille have, men den har det hele - hyggekroge, terrasse, legehus, sandkasse og alle mulige krukker og planter jeg får købt hjem. Jeg har bla. fundet disse søde flettede ophæng med zinkspande i netto til ingen penge, som hængt op på stakittet næsten giver en fornemmelse af en gårdhave.
Jeg elsker også når man kan smage på haven så der er selvfølgelig jordbær og div. krydderurter rundt i haven.


Mit fristed...

Dette er så mit dejlige syværelse som jeg bruger mange timer i og det er her jeg virkelig kan koble helt fra. Jeg har for nyligt fået det indrettet lidt bedre så nu har jeg fået et klippebord og en reol til alle mine stoffer. Før lå det i en kiste og det var helt umuligt at have et overblik over hvad jeg havde. Desuden fandt jeg en gardinstang det færdige tøj fint kunne hænge på. Som sagt bruger jeg mange timer herinde især om aftenen når pigen er puttet og manden sidder foran fjernsynet lige ved siden af - han siger at det er så hyggeligt når jeg pusler rundt derinde....Legetid
Min store drøm da jeg var en lille pige var at have et rigtig fint legehus, så det er vel ikke underligt at jeg lever den drøm gennem min pige. Hendigvis er hun ligeså meget med på den leg som moderen. Her er billeder af hvordan det står nu, men jeg har planer om at tilføre lidt forskellige detaljer som gardiner samt at få tapeseret nogle af møblerne - hvorfor er der kun 24 timer i et døgn? Jeg kunne nemlig sagtens bruge flere timer.
...Mere tapet...
Et sted hvor min store kærlighed for tapet har fået frit spil er på Agnes My's værelse. Her er det svært at finde en bar plet hvor tapet eller en wall sticker ikke har sneget sig ind. Det eneste problem jeg har er at det stort set står som færdigt og så er der jo ikke mere at gå igang med.  Jeg trøster mig dog med at når Agnes My starter i skole skal der laves et nyt værelse, så har vi noget at se frem til mens vi nyder resultatet.
Tapet hos Retro Villa...

I sidste uge var jeg i København og blev selvfølgelig nødt til at besøge en lille butik ved navn RetroVilla. Et fantastisk lille paradis i hjertet af København, hvor hvor kreative sjæle kan hente inspiration og få en hyggelig snak.
Noget af det bedste er den store tapetsamlig, der fylder den ene væg i butikken. Jeg var selv på jagt efter noget tapet til et legebord min pige har i stuen og selvom det var en vanskelig opgave lykkes det at vælge det skønneste tapet i lige de farver jeg havde i tankerne. Jeg kunne sagtens have købt en masse mere, men det var som om mind mand som var med ikke var helt med på ideen om at jeg skal tappesere mere derhjemme. Var det op til mig så skulle alt tappeseres inkl min mand. Men her er billede af det færdige resultat.