torsdag den 25. april 2013

Se min kjole den er blå som......

Nå nu får i lige billeder af min sidste kjole. Den er som de andre syet i bomuldsjersey og så har den fået en krave og de der pufærmer jeg er rigtig glad for. Mens jeg lavede denne har jeg taget en frygtelig masse billeder, da jeg jo som lovet vil lave en DIY på en af mine kjoler. Det blev så denne, men her får I kun billeder af kjolen og lidt senere idag når alt tekst og billeder er klar kommer der en DIY. Den bliver lidt omfattende, da det blev til mange billeder, men jeg håber ikke det skræmmer jer fra at gå igang. I vil elske at gå i disse kjoler.




8 kommentarer:

  1. Wauw hvor er den smart! Den må jeg afprøve :)

    SvarSlet
  2. Så utrolig stilig kjole! Og tusen takk for DIY, jeg har akkurat pakket ned alle mine stoffer fordi vi skal flytte, men kanskje det blir en slik kjole senere en gang! Jeg kom til bloggen din via Anna Svenning sin, veldig gøy å se hva du har sydd, jeg følger gjerne!

    SvarSlet
  3. Hold da op for en fin kjole,bliver helt misundelig :)

    SvarSlet
  4. Glemte at skrive : Super fint med DIY, og hvor har du købt stoffet.....

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej pia
      Stoffet har jeg købt hos kølkær hobby i Herning. Deres hjemmeside hedder www.stofkarsten.dk Men det er helt sikker federe at besøge deres fysiske butik da udvalget er meget større. Elsker simpelthen den butik.

      Slet
    2. Så må jeg omkring Herning,når jeg kommer hjem til Dk i sommerferien :)

      Slet
  5. Ååååh, for nokre fantastisk fine kjolar du lagar! Denne her er berre ein draum :) Tusen takk for at du deler så flott steg-for-steg-oppskrift. Kan hende eg kan klare å gjere dette sjølv ein gong eg får tid til å setje med ned med symaskina. Eg har samla opp ein heil haug av retrostoff som eg har lyst til å trylle litt med :)
    Men foreløpig går all ekstra tid til hekling :)
    Legg meg til som følgjar, for her vil eg tilbake :)
    Mvh, Kristin

    SvarSlet
  6. Hejsa Anna.
    Så er jeg her igen :)
    Det fine røde spænde du har på kjolen,hvor har du købt det...jeg har prøvet og Google,men får kun en masse metal spænder frem....
    Hilsen Pia.
    Ps.Beundre stadigvæk din fine kjole :)

    SvarSlet