tirsdag den 29. marts 2011

...en glad pige igen


...Jeg havde en meget skuffet pige, da hun fandt ud af at jeg havde solgt den lilla nederdel med ugle på lommen.... Mundvigen helt ned så moderen måtte igang ved maskinen igår aften og i morges da pigen vågnede var der en ny nederdel til hende. En meget tilfreds pige i sin nye nederdel...og så var det jo helt perfekt at hun skulle fotograf senere på dagen.


Resultatet fra fotografen i yndligsnederdelen.

onsdag den 23. marts 2011

...stofbomben er eksploderet

Jeg er igang med at indrette mir syrum påny, så lige nu ligner det at der er eksplodreret en stofbombe derinde. Jeg glæder mig meget til at få organiseret det hele og vise resultatet frem....Men selvom det roder så har det været muligt at lave en lille sti hen til mine maskiner og lave et par fløjlsbukser med fine pink lommer.


mandag den 21. marts 2011

Aftenens hyggearbejde

Efter et lækkert stykke kage og lidt spænding til "Den som dræber" var jeg klar til lidt sy-hygge. Det blev til et par bukser i super friske farver og selvfølgelig min nye passion for pipingbånd - mangler bare en dreng at putte i dem, så de måtte videre til salg på hjemmesiden.


søndag den 20. marts 2011

Dagens arbejde...

Selvom foråret er på vej og meget af tiden bruges udenfor i haven så er der heldigvis stadig tid om aftenen til at sy lidt. Det er arbejdet fra igår aftes, godt nok ikke til Agnes My, men en bestillingsvare. En skøn lilla frakke i babyfløjl med retro blomster bagpå og gule kontraster.


torsdag den 17. marts 2011

Alle elsker smækbukser

Jeg fik for et par år siden tegnet denne model, som er blevet meget populær. Jeg har nok lavet tæt på de 100 siden modellen blev lavet og heldigvis er der så mange muligheder at jeg ikke helt kan blive træt af dem.  Disse bukser er lige blevet færdige til en fra jubii debatten.

...Begyndelsen

For fire år siden fik jeg min pige og alle mødre elsker at købe tøj til deres piger. Det gør jeg også og jeg blev især forelsket i alt det tøj de dygtige syersker på trendsales solgte. Så selvom min håndarbejdslære i sin tid opgav at jeg skulle have et kørelkort til symaskine blev jeg inspireret til selv at kaste mig ud i denne spændende sy-verden....Jeg fik fat i en billig symaskine og kastede mig ellers over diverse syprojekter. Ikke alt blev godt men jeg blev efterhånden mere dygtigt og udfordrede mig selv med selv at tegne mønstre. Nu kunne min pige ikke nå at bruge alt tøjet i de mængder jeg fik lavet så jeg begyndte selv at sælge ud, hvilket jeg har gjort siden.
Nu har jeg så også fået oprettet en hjemmeside til mit tøj og det er jo skønt at andre kan have glæde af noget af det jeg holder mest af at lave.

www.freec.dk/mymy