mandag den 30. maj 2011

...lille lækker retro-sag

Jeg har lavet en lækker lille spencer i mørkebå babyfløjl og med svampetema. Jeg synes den mørkeblå og røde står super til hinanden.7 kommentarer:

 1. Aj men hold da op hvor er den bare fantastisk WOW, ville simpelthen ønske du var min personlige syerske, virkelig super fede ting du har lavet på det sidste ;o)

  SvarSlet
 2. Så masse flott du syr! Denne kjolen var superfin. Jeg kommer til å følge med deg videre!

  SvarSlet
 3. Aj hvor er den bare fuldstændig fantastisk fin! Farverne står så godt sammen, og fine applikationer. Det er også flot med de matchende knapper. Smukt! Kh. Linda

  SvarSlet
 4. Aii havde jeg ikke haft 2 dovne drenge, men istedet en lille pige, så ville jeg have elsket at kigget på hende i sådan en kreation. Glæder mig til at følge dig fremover.... :-)

  SvarSlet
 5. Så faldt jeg over din skønne blog. Jeg kunne desværre ikke melde mig som fast læser, da blogger laver narrestreger med mig denne aften - men lover at komme tilbage senere og gøre det, for det er da noget helt utroligt smuk tøj, du får produceret!

  KH
  Anna

  SvarSlet
 6. Vil du forresten lave en diy på lommerne til elefantbukserne? Her tænker jeg på måden at bruge kantbånd på, for det er ikke pipingbånd, vel? Det ser rigtig fedt ud.

  KH
  Anna

  SvarSlet
 7. hej Anna og velkommen til bloggen - det er dejlig med endnu en fast læser er er interesseret i det jeg laver. Jeg skal nok lave en how to do med lommerne men det er piping jeg bruger til at lave kanten med.

  SvarSlet