tirsdag den 12. januar 2016

Om mine posters og det knap så nye hus...

Nu har jeg været rundt i huset og foreviget de posters og andet nips, der pryder mine vægge.
Jeg burde faktisk have gjort det her for 1½år siden, hvor vi solgte vores lille byhus og købte et 60'er hus...i et plan DEJLIGT.
Mange af de gamle ting er fuldt med med, men der har også sneget sig en del nyt ind, nu hvor der var flere værelser at fylde.
Men velkommen til en lille tur rundt hos mig...
Jeg elsker farver både de stærke, men er også blevet helt vildt med pasteller i min indretning. Jeg blander gerne alt muligt sammen gammelt, nyt, billig og design. Jeg synes dansk design er utrolig smukt og med rene linjer. Jeg er ret vildt med Kähler og som 90% af danskere, har jeg de smukke vaser og lysestager. Jeg har fået en del Hammershøi i fødselsdagsgave og julegave - SKØØØNT.
De to plakater er fra Bloomingville, og da vi har stue og køkken ud i et synes jeg de passer perfekt til lige imellem de to rum.


Vissevasse laver de fedeste plakater i smukke farver, som passer perfekt ind i vores hjem og stil. Derfor hænger der et mindre udvalg af disse og der må meget gerne flytte flere ind, hvis det skulle være op til mig alene at bestemme.
Jeg er også rigtig glad for citater, som jeg kan gå rundt og læse og smile af og huske hvor fantastisk livet er også på de svære dage.
Jeg har fået en ny sofa i sommers, og jeg elsker den. Jeg har længe ønsket mig en sofa i lige netop denne stil og har da også straks fyldt den med hjemmelavede pyntepuder, man kan putte sig ned imellem.
Plakaten er fra bloomingville og et røverkøb jeg gjorde i efteråret til 100kr. Den har den helt rigtige farve og et sødt lille citat - "keep calm and go to paris". Selv min mand synes faktisk den er fin.
Over husalteret hænger mit elskede rådyr Gunner, som jeg fik i 30 års fødselsdagsgave af veninderne. Han er blevet en del af familien nu og kommer aldrig til forlade os. Her hænger min yndlings Vissevasse plakat også, Den giver bare et godt billede af mig.Et af mine ynglingcitater, som jeg dagligt læser!!!
Ved spisebordet hænger den vissevasse der afslører min by...Et lille hyggeligt hjørne i soveværelset...


Vi har et rigtig stort soveværelse med det dejligste lys-indfald og kig ud til haven og har derfor plads til en lille læsekrog, hvor jeg tit sidder og slapper af eller får et glas rødvin med en veninde. Billederne er tegninger min rigtig gode og helt unikke veninde har tegnet til mig. Jeg synes de er helt særlige og man bliver glad af at vågne op til dem... TAK for dejlige betænksomme venner.

I gæsteværelset er der en lille kontorplads med en samling af minder i form af familiebilleder og forskellige posters, der bare lige er mig.
Her er et lille sneek peek ind i Agnes My værelse. Det retro er skiftet ud med farven blå. Sidste år var hun med til at lave et nyt værelse, som hun selv kalder skolepigeværelse. Plakaten fra Arne Jakobsen er moderens bidrag, som barnet heldigvis også synes var ret fed. Hun var ret hurtig til at spotte at Å mangler og ved nu alt om dobbelt AA.
Jeg regner med at lave et indlæg med billeder af væreslet meget snart.

1 kommentar: