fredag den 31. juli 2015

Endnu en heldragt....og hue

Jeg fortsætter med at få lavet min søsters bestillinger til min nevø. Idag er det blevet til en heldragt mere og så er der en lille hue til. Huen er fra ottobre mønster 6/2013.

torsdag den 30. juli 2015

Heldragt....sooo cute!

Jeg er jo blevet moster til en skøn lille Storm, hvilket skal udnyttes fuldt ud i forhold til at sy babytøj igen og så til en dreng. Min søster har bestilt et bjerg tøj og dette er så den første heldragt. Så hvis I undrer jer over alt det baby halløj kender I nu grunden.
Denne heldragt er en kombination af et mønster fra ottobre 6/2023 og et body mønster fra schnabelinas regenbogenbody.

onsdag den 29. juli 2015

Giveaway.... hæklet kay bojesen sangfugl

Nu er det tid til en lille glad giveaway til jer skønne læsere. Jeg udlodder denne søde kay bojesen sangfugl,som jeg har hæklet i en fed neonpink. For at være med se reglerne nedenfor.
Reglerne er:
- 1 lod for en kommentar (husk mailadresse)
- 2 lodder for kommentar og fast læser
- 3 lodder for kommentar, fast læser og link med billedet ovenfor på din blog
Jeg lukker for deltagelse fredag d. 31. Juli og trækker hurtigst muligt derefter en vinder.

tirsdag den 28. juli 2015

Hæklet Kay bojesen sangfugl.... made with love

I dag kom jeg hjem efter nogle dages koloni med arbejdet, og der findes ikke noget bedre end at se sin savnede familie.  Om aftenen på turen har jeg været i gang med at hækle en Kay bojesen sangfugl til Agnes My. Jeg kunne først lave den færdig i dag, da jeg jo ikke havde noget bamsefyld med. Den er selvfølgelig hæklet i ynglingsfarven blå. Opskriften har jeg fundet gennem bloggen garn grammatik men lavet lidt om i opskriften. Den næste fugl jeg hækler vil jeg også ændre lidt i næbet så det bliver mindre, som på orginalen.

søndag den 26. juli 2015

Hækle tid...... nussefåret fifi

Jeg er stadig grebet af at hækle for tiden, så det bliver ikke til meget syning. Jeg har lyst til begge dele men hækling kræver meget tid. Lige nu er jeg i gang med nussefåret fifi som man kan finde på Louises blog garngrammatik.
Det gode ved hækling i forhold til syning, er at du kan tage det med dig overalt og på den måde undgå krea abstinenser. I disse dage er jeg på ferie med en borger med arbejde og så er det dejligt afslappende at hækle lidt inden sengetid. Dog er det super irriterende når man som jeg har glemt bamsefyldet derhjemme.

tirsdag den 21. juli 2015

Hæklet babytæppe..... done!!

Den sidste uge har jeg hæklet og hæklet, hver gang der var en fri stund. Nu er arbejdet så færdigt og den sidste ventetid kan begynde. Vi glæder os alle til at møde den lille kusine om en lille måned.

fredag den 17. juli 2015

Et babytæppe in progress....

Jeg har efterhånden hæklet mange babytæpper, og tænker hver gang at hvis jeg kunne hækle, da Agnes var lille, ville hun være begravet i babytæpper. Istedet begraver jeg andres babyer og sofaen i tæpper.
Min inspiration og hjælp finder jeg på forskellige websider og blogs som drops garnstudio, garn grammatik og selvfølgelig youtube. Jeg bruger gerne engelske søgeord som crochet og crocheting.

fredag den 10. juli 2015

Hæklet tæppe i pastelstriber

Jeg er næsten lige blevet færdig med mit nye tæppe til sofaen. Det er i både akryl og bomuldsgarn og er dejlig let og blødt.

onsdag den 8. juli 2015

Lige en sidste t-thirt....ups

Jeg ved at jeg skrev i går at nu var det slut med t-shirts men..... Min dejlige veninde kom forbi i går og så kunne jeg ikke lade være med at sy disse bluser til hendes piger på 1 1/2år og 4år i dette fantastiske flamingostof.
Det er utroligt så forskelligt udtryk en bluse kan få alt efter størrelse og farvekombination.

tirsdag den 7. juli 2015

T-shirt med puf og panda

Jeg har syet en sidste bluse til Agnes så nu er hun ikke længere i underskud. Jeg er blevet rigtig glad for denne model, som sidder super på Agnes. Stoffet er købt hos Kølkær og mønsteret er tegnet med udgangspunkt i en sommerkjole med pufærmer fra ottobre sommer 2011.

Sommerkjole til verdens dejligste svigerinde

Denne kjole har min dejlige svigerinde ønsket sig i lang tid og langt om længe har jeg fået den tegnet og syet.

Vov vov!!!....

Jeg kunne ikke vente med at komme i gang med det stof der blev købt ind i går, så der er allerede kommer to t-shirt til Agnes My.
Mønstret har jeg tegnet med udgangspunkt i en kjole med pufærmer fra ottobre sommer 2011.

mandag den 6. juli 2015

Stoffer, stoffer og flere stoffer

I dag startede min ferie og den blev skudt i gang med en tur hos Kølkær og videbæk.  Jeg fik igen købt en masse både til mig, Agnes My og min lille nevø, så nu står den på en masse kreatid.  Jeg glæder mig til at vise jer hvad der kommer ud af maskinerne.

torsdag den 2. juli 2015

Opdatering på kjoler...

Jeg har godt nok forsømt min blog og tænker jeg lige vil spame en masse billeder af de mange måneders krea hygge. 