mandag den 31. marts 2014

Mine nye jerseykjoler.....

Der har også været tid til at få lidt nye kjoler til mit klædeskab, nu hvor det snart er forår. Ja, jeg kan altid finde en anledning/ undskyldning til at sy en ny kjole til mig selv. Der er ved at være godt fyldt op i skabet og jeg har da overvejet om nogle af dem skulle have nye hjem, men synes det er så svært at vælge fra.
Her får I fire af de nyere....





Bluser og bukser til en stor pige.....

Nu er Agnes My blevet 7 år og hendes tøjønsker ændrer sig. Det bliver mere og mere af "sejt" tøj til store piger der fylder hendes skab. Det har givet nye udfordringer i forhold til hvad jeg ellers har syet men den nye tøjstil,er sjov at "lege med"
Her er en trøje syet i grå strik med neonpink detaljer. I ryggen har jeg syet et bånd, som ligner en lynlås - det giver en fed effekt. Som prikken over i'et har jeg lavet et tørklæde i pink leopardmønster.





 

Jeg har også lavet hængerøvsbukser til datteren, som hun kalder dem. De har fået en stor lomme forand og neon-farver som detaljer.



Børnetøj i massevis siden sidst.....

Selvom jeg er lidt stille på bloggen, betyder det ikke at jeg ikke har gang i maskinerne. Derfor får I lige en masse billeder af noget af det, jeg har lavet siden sidst. Der er både ting jeg har syet til venner, Agnes My og lidt til shoppen.....Håber ikke det er alt for rodet, men jeg skal nok gøre mit bedste for at blive bedre til at lægge billeder på bloggen løbende som jeg får syet.