tirsdag den 12. august 2014

... jersey kjole med prikker. ..

Igår syede jeg denne jerseykjole. Jeg er vild med modellen og den måde den sidder på, men jeg ved ikke om den er lidt for dyster i farverne til mig. Jeg har sat den til salg mens jeg overvejer om den skal blive boende eller skal bo hos en anden skøn dame.

6 kommentarer:

 1. Jeg syntes det er en rigtig fin kjole, men ja det er lidt nogen andre farver end du plejer at lave kjoler i :-)
  Jeg kunne godt være interesseret, men hvilke str er den lavet i og hvad skal du have for den. Jeg var inde og kigge på din shop, men der kunne jeg ikke se den. Kh Janne

  SvarSlet
  Svar
  1. hej Janne Jeg har faktisk slet ikke lagt den ind i shoppen - men måske jeg skulle lave en side der med tøj til mor. Jeg har nemlig bare sat den til salg på Trendsales.
   Du får lige lidt info om kjolen så er du velkommen til at skrive, hvis den har din interesse.
   Pris 600kr
   str. m/l
   målene er
   længde: 92cm
   talje: 87cm

   Slet
 2. Wauh, den er OGSÅ flot og I klær hinanden godt. Dine kjoler er vildt lækre, jeg har selv bogen 'Love at first stich, så jeg skal da vist bare igang.
  Kh.
  Karen

  SvarSlet
 3. Hej Anna. Jeg kunne godt tænke mig at købe kjolen, taljen er lige i øjet :-) men jeg er lidt i tvivl om den bliver en smule for kort, min egne kjoler er ca 95-98 cm. Hvis jeg køber den, men syntes at den er for kort, kan jeg så evt sende den retur til dig. Jeg kan rigtig godt lide den og disse farver er lige mig. :-)

  SvarSlet
 4. Hej Janne vi kan sagtens finde ud af at du får den hjem at prøve og hvis du så synes den er for kort sender du den bare tilbage. Du kan skrive til mig på kingavimz@gmail.com. Hilsen kinga

  SvarSlet
 5. Hej Kinga.
  Har du set min mail fra i torsdags :-)
  Janne

  SvarSlet