fredag den 27. december 2013

Jerseykjole med krave. ..

Nu hvor jeg er kommet i gang igen med kjoler til mig kan jeg ikke holde op igen.  Det er længe siden jeg har lavet en kjole med krave så det blev det til. Dette skønne stof er købt i videbæk og tittekanterne er en neongul bare for at lave lidt sjov.
Billedet er ikke det bedste, det blev taget hurtigt i formiddags.

Inspireret til en kjole

Jeg kan varmt anbefale at besøge compagnie M.'s blog. Her er der masser inspiration at hente hvis man kan lide at sy. Det er muligt at købe hendes skønne mønstre. Jeg er selv blevet inspireret til at sy denne kjole med lommer/ klap foran da jeg besøgte bloggen.

onsdag den 25. december 2013

Endelig en kjole til mig selv!

Jeg vil lige vise jer en kjole jeg har syet til mig selv i sidste uge. Det var længe siden jeg selv har fået en kjole så det var dejligt at få brugt noget af det stof der bare har ventet. Jeg har leget med en ny halsudskæring og synes den blev rigtig sød. Det er lidt svært at se på billederne men det er en lækker petroliums farve kombineret med orange lige mig.

tirsdag den 17. december 2013

julen nærmer sig...hvad skal ungerne have på???

En af mine dejlige veninder har to lige så dejlige børn - en dreng og en pige. Hun har bestilt julesæt til ungerne, så de kom til at matche hinanden. Hun vidste lige hvordan det skulle se ud og her er resultatet. En supersød spencer syet i babyfløjl med hvide tittekanter og applikationer. Til drengen blev det et par smækbukser også i babyfløjl.








Jeg har også lavet julekjole til Agnes My, men ved ikke om jeg er helt tilfreds. Den er blevet lidt for stor så jeg overvejer at lave en ny.