fredag den 29. november 2013

Adventskrans med julekugler. ..

I år har jeg været i gang med en lidt anderledes adventskrans.  Det er en masse forskellige julekugler som er limet fast på en halmkrans med limpistol. Det er nemt at lave men lidt tidskrævende. Jeg synes den er skæg og så kan den jo genbruges.

onsdag den 27. november 2013

Nederdel 2

Så fik jeg endelig lavet en nederdel til Agnes My i en mindre str. Denne er egentligt enkel at sy men det er vigtigt at man har den nøjagtige livvidde da den er med lynlås og ikke elastik. Jeg tror jeg vil lave en diy til denne nederdel til bloggen

fredag den 22. november 2013

Flagranke til en pige

Så er denne flagranke klar til at blive sendt af sted.  Denne bestilling skal pryde et pigeværelse og gøre en lille pige glad.

onsdag den 20. november 2013

Lidt vildt er altid godt

Denne spencer har min søde kollega bestilt til sin pige.  Den skulle være i disse to vilde farver som på en eller anden måde er rigtig lækre at se sammen. Ellers skulle den være helt enkelt kun med lommer.

Nederdel....

...Så fik jeg endelig lavet en nederdel til Agnes My med lynlås. Desværre er jeg kommet til at lave den lidt for stor i livet,  så jeg kan ikke vise hvordan den sidder.  Trods størrelsen synes jeg modellen er super så nu må jeg lige lave en ny blot lidt mindre.  Så må jeg se om denne skal ligge lidt i skabet eller videre til en anden pige.

torsdag den 14. november 2013

Den første body

Endnu engang er jeg blevet inspireret af den fantastiske Anna Svenning og hendes skønne blog.  Hun lavede en super diy body og den måtte jeg jo prøve.  Det gik overraskende godt og her er resultatet.  Nu er jeg jo på vej op til veninden for at se hendes lille pige og hun skal da lige have en lille ekstra gave til sin lille baby pige.

tirsdag den 12. november 2013

Gaver til baby

Så har jeg lavet lidt barselsgaver til en skøn veninde, som har fået en så vidunderlig lille pige.  Glæder mig til at se baby og give gaverne.

fredag den 8. november 2013

....på med smækbukserne.....

Igår fik jeg lavet disse skønne smækbukser til pige og dreng. Det er helt hyggeligt at lave tøj til de mindste igen. Alle de sjove detaljer man kan lege med.











onsdag den 6. november 2013

En spencer....blot en lille bitte en!!

Det er et stykke tid siden jeg har lavet noget til de helt små. Så jeg har lige hygget mig med denne lille spencer i bare str. 92. - nøøj, hvor er det længe siden Agnes My har været en sådan lille prut. Den er syet i lilla babyfløjl, men hvorfor er det lige at lilla er så svært at gengive på billeder, ak. Denne kommer vist bare på shoppen, for jeg kan se at der godt kunne trænge til at komme noget nyt på.

mandag den 4. november 2013

kjolespam....!!!!!!!

Jeg har slet ikke lagt billeder på i løbet af sommeren, men det betyder ikke at jeg ikke har været igang med at sy. Faktisk er det blevet til en del kjoler til mig selv, Agnes My om mine veninder samt andet sy-gøjl. I får desværre kun "næsten" alle de kjoler, der er blevet produceret. De ting jeg har lavet til andre har jeg simpelthen været for dårlig til at tage billeder af - Jeg lover at huske det fremover, for det er jo sjovt at gå tilbage og se, hvad man har lavet, og den udvikling der er sket.
Rigtig god aften til jer alle derude...