torsdag den 31. oktober 2013

Lola Ramona

Så kom dagen endelig. ...lola ramona lagersalg i Horsens. Denne gang var det hos hth køkken, og sikke et fantastisk lagersalg.  Hth sørgede for lidt lækkert til ganen, imens man gik på skojagt. Det er jo ikke nemt at bestemme sig for hvilke sko der skal med hjem når der er så mange fine og fede sko at vælge imellem, men det blev disse nye veninder der fik lov.

tirsdag den 29. oktober 2013

Halloween

Så er der blevet hygget med at hugge fingre af så de kan blive klar til Halloween festen på fredag. Mon vi kan holde fingrene fra dem indtil da.

mandag den 28. oktober 2013

Uuhyggeligheder

Der har været gang i knive og skeer hjemme hos os, hvor der selvfølgelig også skulle laves en græskarmand. Intet gik til spilde for der blev lavet græskartærte af kødet og kernerne blev ristet mmmums.

søndag den 27. oktober 2013

Stjerner til min stjerne

Jeg ved der ikke har været mange indlæg fra min side, men nu har jeg fået taget lidt billeder af sommerens projekter, som jeg ligge på bloggen. Desuden har jeg fået Blogger til at virke på min mobil så det bliver nemt at lave et hurtigt indlæg - som dette. 

Her er en af de kjoler jeg har lavet til Agnes My. Nu er hun noget en alder, hvor hun har en mening om hvad der skal komme ud af moderens symaskine.  Denne er syet i blød jersey købt hos Kølkær i Herning.