mandag den 20. maj 2013

fluesvampe og prikker...

Jeg ved jeg har været lidt stille på bloggen den sidste uges tid, men der har lige været så meget. Jeg vil lige hurtigt vise jer de sidste to kjoler jeg har fået lavet - og hvor er det dejligt at solen har været lidt mere fremme så alle kjolerne har været flittigt brugt.







mandag den 13. maj 2013

...En kjole til min skønne svigerinde...

Jeg har en fantastisk svigerinde og hun har ønsket sig en jerseykjole. Nu er den færdig, og jeg fik lige taget lidt billeder af den, inden den flytter hjem til hende, som jeg håber kan inspirere jer alle. Jeg synes den er blevet supersød med det korte puf-ærme og halsudskæringen, så jeg tror, at jeg selv må have sådan en model til mit klædeskab.




fredag den 10. maj 2013

Flere kjoler og lidt t-shirts...

Det er længe siden jeg har lavet et indlæg, så nu er det vist på tide jeg viser hvad jeg har hygget med efter jeg er kommet hjem fra ferie og kommet mig over min sygdom.
Jeg har syet to kjoler. Den ene er til mig selv med stjerner og gule kanter. Jeg går ikke i ret meget andet end disse skønne kjoler for tiden så jeg kan varmt anbefale disse. Til min svigermor har jeg syet den med de lyserøde blomster, da grå og lyserød lige er hendes farver. Jeg kan desværre ikke vise jer den på da hun er lidt mindre end mig. Til sidst blev det lige til tre t-shirst til Agnes My af en kjolerest, så nu skal varmen til at komme. God weekend til jer alle derude.