lørdag den 27. april 2013

Jersey t-shirt af mors rester....

Efter jeg har fået lavet mine kjoler, var der et ganske lille stykke stof tilbage. Jeg synes, det var synd at smide ud, da det er en lækker jersey men vidste ikke helt, hvad det skulle bruges til. Idag fik jeg og Agnes My ordnet hendes tøjskab og fandt ud af, at hun faktisk godt kunne bruge nogle t-shirts. Især nu hvor vi skal på ferie imorgen, hvor temperaturen lige er 10 grader mere end herhjemme. Det viste sig, at de små stykker jersey, der var tilbage lige nøjagtigt passede med en t-shirt i str. 128. Indtil videre er det blevet til disse to fine farveglade bluser. Det er faktisk de første t-shirts, jeg har lavet udover en enkelt t-shirtkjole, og jeg er super glad for resultatet og ikke mindst Agnes My. Derfor er jeg ret sikker på, at der kommer mere af den slags fra min side.


torsdag den 25. april 2013

DIY...jersey kjole

Som lovet kommer her en gennemgang af hvordan jeg laver en af mine kjoler. Denne model er med en krave lavet af 4 dele og halvt bælte. Nogle af de andre kjoler, jeg laver, har en anden type krave, hvor jeg laver en belægning i stedet (den lilla og orange kjole). Der er små ændringer i symetode, alt efter hvilken kjole jeg laver, men det vil bliver for omfattende at beskrive her, I får én metode her.

Se min kjole den er blå som......

Nå nu får i lige billeder af min sidste kjole. Den er som de andre syet i bomuldsjersey og så har den fået en krave og de der pufærmer jeg er rigtig glad for. Mens jeg lavede denne har jeg taget en frygtelig masse billeder, da jeg jo som lovet vil lave en DIY på en af mine kjoler. Det blev så denne, men her får I kun billeder af kjolen og lidt senere idag når alt tekst og billeder er klar kommer der en DIY. Den bliver lidt omfattende, da det blev til mange billeder, men jeg håber ikke det skræmmer jer fra at gå igang. I vil elske at gå i disse kjoler.




tirsdag den 23. april 2013

...mere kjole spam..

Nu kommer jeg til at spame igen med endnu en kjole jeg har syet. Jeg har snart fået brugt alt stoffet jeg købte, men det gør ikke noget for så får jeg en undskyldning for en tur til Herning snart igen.




lørdag den 20. april 2013

endnu en lækker jersey kjole

Så blev det til en kjole mere til mig. Denne gang i lilla med orange prikker og grønne kanter og knapper. Jeg har lavet denne med kort puf-ærme og en lille krave. Synes den er blevet rigtig fin og den er rar at have på.
Jeg har allerede taget lidt billeder af mig i kjolen, men kvaliteten er ikke den bedste.







torsdag den 11. april 2013

Lækkert Lola Ramona lagersalg...

Er netop hjemvendt fra Lola Ramona lagersaglet i Horsens. Hold da op sikke mange mennesker - flere end jeg før har oplevet før. Trods de mange mennesker er der nu flyttet yderligere 3 skønne damer ind hos mig.


flagranker

Denne flagranke fik jeg lavet igår. Så håber jeg at den sidder lige i øjet og at en lille dreng den kommer være hos bliver glad af at se på den.


Denne fik jeg så lavet idag, og den er måske allerede på vej over til en lille pige, der er glad for farver - skønt!


onsdag den 10. april 2013

På med kjolerne...

Der er blevet spurgt om jeg ville vise billeder med kjolerne på. Selvfølgelig vil jeg det, selvom det er noget af en udfordring at tage billede af sig selv når man er alene hjemme og ikke har et meget stort spejl. - Det kunne være man skulle ønske sig sådan et. Men her er de to kjoler så på.



tirsdag den 9. april 2013

Grøn er godt for øjnene....

....har jeg hørt. Så kom der en ny kjole ud af min symaskine i denne skønne grønne jersey. Jeg er sikker på at denne kjole også vil blive brugt flittigt.





mandag den 8. april 2013

endnu en til mor

Jeg er blevet rigtig glad for at lave tøj især kjoler til mig, så jeg håber ikke det keder jer. Jeg er vildt med 60'er stilen og er helt vild med Margot og Mania CPH kjoler, men da min pengepung ikke helt rækker til disse designs, blev jeg inspireret og måtte selv i gang. Nu er det blevet til denne kjole med prikker og kirsebær. I love it og glæder mig til at have den på.






søndag den 7. april 2013

Kulør på foråret...

Det er længe siden jeg har lavet en frakke, så nu skulle det være. Det blev så til en lækker rød sag med gule detaljer, bare for at få lidt farve ind i dette farveløse forår....som forhåbentlig snart kommer.



fredag den 5. april 2013

....Paradis tur-retur

Jeg har været i paradis i dag sammen med en veninde. Vi lavede en tur til Herning, hvor vi besøgte stofogstil samt kølkær stoffer (www.stofkarsten.dk). Især at besøge kølkær er skøøønt...alle de lækre metervarer, det er slet ikke til at bestemme sig så jeg fik også en masse med hjem idag. Jeg glæder mig helt vildt til at komme igang med alle disse lækkerier.



....og så lidt til mor...

Jeg har i flere år lavet tøj i små størrelser, men det sidste års tid er jeg begyndt med spæde forsød til tøj til mig selv. Det fandt jeg ud af slet ikke var så svært. Her i påsken skulle vi til påskefrokost og der fik jeg lyst til en kjole der passede til lejligheden. Det blev til denne grønne og gule kjole i jersey, som jeg er blevet rigtig glad for. Til denne kjole har jeg den perfekte sko fra min samling af Lola Ramona.




flagranke

For at få plads til nyt stof på hylderne er jeg for alvor gået gang med at få udnyttet alt det stof jeg har i forvejen. I kender sikkert alle til, hvor svært det er at skille sig af med det stof man har, men nu måtte jeg i gang. Mange af de stykker stof jeg har var ikke store nok til større kreationer men perfekte til f.eks. flagranker....Det er blevet til denne fine flagranke i denne kombination af lilla og mintgrøn som jeg er ret glad for.



tirsdag den 2. april 2013

Frugtpose og skolestart

Trods lockout startede Agnes My i førskole idag. Selvom de var de eneste på skolen synes hun det var en fantastisk dag og et af dagens højdepunkter var madpakken. Det med madpakke har vi jo ikke prøvet hos os før så jeg fandt ud af at Agnes mangler en frugtpose. Jeg har derfor lavet en - den er meget simpel og tog en halv time at lave, men pigen er tilfreds.



mandag den 1. april 2013

...i gang igen...

Det er nu dejligt at få lidt gang i symaskinen igen. Det er ikke meget kreativitet jeg har haft overskud til, mest er det blevet til reperationer og nogle småting, men kan mærke at lysten er der igen. Derfor vil jeg da vise jer de ting jeg har hygget med den sidste måned. Men selvom jeg ikke selv har blogget så meget, har jeg fuldt med i alle jeres skønne blogs.

Jeg har fået syet lidt kjoler, nederdele og bukser og har da ikke helt glemt hvordan man gør, men havde glemt hvor meget jeg elsker det.