mandag den 4. november 2013

kjolespam....!!!!!!!

Jeg har slet ikke lagt billeder på i løbet af sommeren, men det betyder ikke at jeg ikke har været igang med at sy. Faktisk er det blevet til en del kjoler til mig selv, Agnes My om mine veninder samt andet sy-gøjl. I får desværre kun "næsten" alle de kjoler, der er blevet produceret. De ting jeg har lavet til andre har jeg simpelthen været for dårlig til at tage billeder af - Jeg lover at huske det fremover, for det er jo sjovt at gå tilbage og se, hvad man har lavet, og den udvikling der er sket.
Rigtig god aften til jer alle derude...
26 kommentarer:

 1. Whauuu hvor har du lavet mange fantastiske kjoler.
  Jeg er vild med nr. 1 men også med nr. 2 og 3 og 4 og 5 og 6 og..... :)

  SvarSlet
 2. Hvor er de flotte! Drømmer om at lave sådan nogle en dag :-)

  SvarSlet
 3. Hold fast - der er da lige et par stykker eller tre der godt måtte flytte ind i mit klædeskab... Whauw!

  SvarSlet
 4. Hvor er de altså bare skønne, dine kjoler. Jeg er simpelthen så imponeret! Jeg vil snart kaste mig ud i din kjole diy og forsøge selv med mere farverige kjoler af slagsen, ligsom dine. Mon du kan fortælle mig, hvor du har jersyen fra? Jeg tænker på den gule kjole på billede nr 2 og den på det allersidste billede. Især jersyen fra det sidste billede synes jeg er helt fantastisk!

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Anna og jajeg venter jo med spænding på at se hvad du finder på af kjoler :O). Det gilde stof med de små blomster er købt på en af mine ynglings stofhjemmesider stofstedet.dk og den sidste skole er syet i fast bomuld med en lille smule stræk i. Det er såååå lækkert det stof og det er købt hos kølkær i hammerum lidt udenfor Horsens. Han har også en hjemmeside men det udvalg han har af stoffer der er slet ikke det samme som i butikken. En tur op til ham og jeg er i paradis. (stofkarsten.dk)

   Slet
  2. - udenfor Herning, ikke Horsens. :)

   Slet
  3. hihi ja det har du fuldstændig ret i....det gik vist lidt hurtigt med at skrive, tak ;O)

   Slet
  4. Hvis man alligevel kører til Kølkær, kan jeg anbefale at folænge turen en smule og køre til Videbæk. De har en del af det samme, bare plus meget mere. Og deres priser ligger som regel lidt under de fleste andre steder.

   Slet
 5. Du er da for vild!!! Wauw hvor er de alle flotte :)

  SvarSlet
 6. Hvor er de bare såååå flotte! Lige som Anna er jeg vild med dit stofvalg. Kunne du mon tænke dig at afslører hvilke mønstre du bruger... jeg må bare lære at lave sådanne kjoler med krave... al'a skjorte... De er så fantastiske og du giver total Margot baghjul!!
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Stine
   Tusind tak! Det mønster jeg har brugt til den sidste kjole er købt hos stof og stil et af deres egne "Kjole - 23075". Den har mange dele men har man lidt erfaring er den ikke slem og kan piftes om med detaljer som tittekanter. De andre kjoler jeg laver er syet ud fra et gammel grundmønster jeg har på en bluse som jeg bare tegner mønstre efter til stort set alt hvad jeg vil sy. Det er meget sjælendt jeg køber et mønster, som jeg går 100% ud fra. Ofte bliver der lavet meget om og tegnet til så det passer til min lidt skørt "sammensatte" krop ;O). Men jeg har også brugt lidt onion mønstre og homemade mønstre til at tegne ud fra. Håber du er frisk på at gå i krig.

   Slet
  2. Jeg er så frisk! Tak for inspiration!
   Er de alle syet i strækstof?

   Slet
 7. Årrrrrh!!!! De er bare så flotte! Er vild med den måde den øverste orange kjole fremhæver din hårfarve. Det er fantastisk!! :)

  SvarSlet
 8. Hvor er de lækre på hver deres måde! Glæder mig til at komme i gang med lidt flere kjoler til mig selv.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 9. WOW!!! De var så fine alle sammen - du er superflink! :)

  SvarSlet
 10. Du er jo simpelthn bare så hamrende dygtig! Jeg er helt helt helt skudt i dem alle!

  SvarSlet
 11. Wow, hvor er dine kjoler flotte. Jeg bøjer mig i støvet!!!! Og håber på snart at få tid til at sy kjoler til mig selv igen :-)

  SvarSlet
 12. Så utruleg flink og kreativ du er! :)
  Eg har lyst på absolutt alle kjolane du har laga :)
  Klem, Kristin

  SvarSlet
 13. Wow, så vakre kjoler og for en produksjon! Jeg er imponert:)

  SvarSlet
 14. hold da fast en masse fede kjoler især den første er total fed :-)

  SvarSlet
 15. Wauuu,hold da op hvor har du fået lavet nogle fin kjoler. Du er utrolig dygtig til at sy og sætte fine farver farver sammen :)
  Jeg er har et spørgsmål,hvordan laver du manchetten på den gule kjole.
  Kan du give en kort beskrivelse :)
  Hilsen Pia.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej og mange tak for de søde ord. jeg har lavet en diy i et tidligere indlæg på en jersey kjole håber du får svar der.

   Slet
 16. Hold nu op nogle fede kjoler.. Hvilket mønster har du brugt til den første kjole? ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Til den første kjole har jeg selv tegnet mønstret med inspiration fra mine rockabilly kjoler fra H&R London. De er nemlig så fine og jeg ville gerne have dem i andre farver end dem der var at købe

   Slet