mandag den 8. april 2013

endnu en til mor

Jeg er blevet rigtig glad for at lave tøj især kjoler til mig, så jeg håber ikke det keder jer. Jeg er vildt med 60'er stilen og er helt vild med Margot og Mania CPH kjoler, men da min pengepung ikke helt rækker til disse designs, blev jeg inspireret og måtte selv i gang. Nu er det blevet til denne kjole med prikker og kirsebær. I love it og glæder mig til at have den på.


13 kommentarer:

 1. Den er da godt nok fed :-) godt gået :-)
  Er helt klart blevet inspireret til selv at prøve, for er også ret vild med Margot kjoler.

  SvarSlet
 2. Hvor er den skøn!! Det kan kun blive en dejlig dag hvis man har sådan en på. :)

  SvarSlet
 3. Den var utrolig lekker!!! Helt sikkert kjempe fin på =)

  SvarSlet
 4. hvor er den fin, hvor er stoffet fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg har købt stoffet hos stofkarsten i fredags, hvor en veninde og jeg tog en tur til Herning. De har simpelthen så mange fine stoffer. Jeg har lavet et indlæg med link, hvis du er interesseret.

   Slet
  2. tak, det spottede jeg da jeg kiggede efter :), desværre kan jeg ikke finde det på hans hjemmeside og jeg kommer vist ikke til herning foreløbig, kunne ellers godt bruge en bluse i stoffet til at have på til et par konfirmationer, men har heller aldrig syet til mig selv så måske er det lidt af en sats :)

   Slet
 5. Wow, du er bare kjempeflink :)

  SvarSlet
 6. Hvor er du da bare vildt god. Rigtig flotte kjoler. Men hvor køber du f.eks. bæltespænder og det hvide marguerit bånd? Det har jeg svært ved at finde. Mvh. Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :O). Bæltespænder og blomsterne har jeg fundet hos en lille symaskine butik her i Vejle, hvor han har alle mulige ting fra tidernes morgen (Han smider intet ud), men det er også muligt at finde dem på www.etsy.com. Hvis du søger på "daisy trim" eller "plastic belt bukle" så kommer der alle mulige finde ting frem. Jeg er kæmpe fan af etsy. Håber du finder det du søger. Et lille tip mere er at gå i genbrugsbutikker og find gamle bælter og tag spænden af for der bliver ikke rigtigt lavet nye spænder af den type mere - har forhørt mig omkring hos fagfolk.

   Slet
  2. Hej igen. Har fundet ud af, at man kan købe mange forskellige bæltespænder på www.lynlaase.dk. Hvis du ikke kender den, så kig forbi. Glæder mig til at høre fra dig ang. krave mønster, stof ligger klar :-). Mvh. Mette

   Slet
 7. Etsy - kan man købe flere varer og få leveret samlet. Eller fungerer det som ebay?

  SvarSlet
  Svar
  1. Etsy fungerer ligesom ebay så det er kun hvis det er den samme forhandler man køber hos at varerne sendes samlet. .

   Slet