torsdag den 29. marts 2012

Hækle, hækle, hækle.....

Hvis I undrer jer over hvorfor jeg ikke har lavet så mange indlæg de sidste dage er det fordi jeg, når jeg ikke har været på arbejde, har siddet i min have i det skønne solskin og hæklet. Det er blevet til et barnevogns-/ babytæppe i regnbuens farver.



fredag den 23. marts 2012

Den store lodtrækning

Mange tak for jeres store deltagelse i min give away. Idag er dagen for lodtrækningen så jeg vil ikke holde spændingen længere. Som det ses nedenfor blev den heldige vinder af puden Kathrine "Livet i villa dalbo". Tillykke Kathrine jeg vil kontakte dig via mail så du kan få gevindsten.



Lille bitte forårskjole...

Uha nu kan jeg slet ikke stoppe med at tænke i forår så igår lavede jeg denne lille bitte kjole. Jeg er blevet spurgt om jeg kunne lave kjolerne i små størrelser og derfor har jeg tegnet dette mønster i str. 74 og det er helt utroligt hvor superkært småt tøj er.


torsdag den 22. marts 2012

...Bambi kjole..

Sikke da et skønt vejr det har været idag og det er ikke fordi jeg har siddet indendøre hele dagen og syet, men vågnede tidligt og fik lyst til at sætte mig foran maskinen mens de andre stadig sov. Faktisk stod jeg op kl 7.00 og så på min fridag!!! fordi jeg havde set forkert på uret og troede at kl. var 8.00.
Men her er resultatet af morgens arbejde.



DIY...knaphuller

Som lovet laver jeg her en DIY for knaphuller, i hvert fald hvordan jeg laver dem.




tirsdag den 20. marts 2012

En kjole til påskefrokosten

Farverne på denne kjole er en af mine ynglings kombinationer. Der sker noget magisk når man blander gul og lilla sammen, og nu hvor påsken nærmer sig er den perfekt til en påskefrokost.


søndag den 18. marts 2012

Sommergul kjole

Så fik jeg tid igen til at hygge lidt foran symaskinen da vi hele ugen har holdt fødselsdag. Denne er syet i gul jersey og med en kile af noget blomstret bomuld jeg havde. Den får mig til at drømme om sommeren som heldigvis er på vej.


fredag den 16. marts 2012

Flagranke med navn

Denne flagranke med navn har en af mine søde veninder fået i barselsgave idag til sin lille skønne drengs vugge. Hun har længe ønsket sig sådan en så selvfølgelig skulle hun have den.


torsdag den 8. marts 2012

Tid til en ny kjole

Jeg har ikke haft så meget tid til at sy nyt de sidste dage, men igår havde jeg en fridag uden planer og en af de ting jeg fik syet var denne lilla spencer. Jeg har endnu ikke givet slip på blomsterne, som I kan se.


søndag den 4. marts 2012

Besøg i Butik Knæhøj...

Forleden faldt jeg tilfældigt over en lille butik lidt udenfor Kolding, som jeg simpelthen må dele med jer. Butikken ejes af et ægtepar med passion for alt hvad der er retro og gode loppefund og i forbindelse med deres private bolig har de denne lille perle. I deres butik er det muligt at købe alt møbler, lamper nips og second hand børnetøj.
Jeg blev forelsket i denne lille butik med det samme og fik lov at tage billeder af stedet i forbindelse med mit besøg. Jeg vil helt sikkert  besøge stedet igen og kan anbefale jer alle at besøge butikken. Så her får I et indblik i denne skønne hule fyldt med gode ting og sager. www.knaehoej.dk