onsdag den 29. februar 2012

Egern bukser

Nu skulle der lige lidt farver på igår så jeg har syet disse knaldrøde bukser i babyfløjl. Så kan jeg jo godt lige  lide det der med applikationer for det giver bare lige det sidste lille pift.



tirsdag den 28. februar 2012

Blomster, blomster og atter blomster...

Ja jeg kan jo ikke stå for de der blomster så idag da jeg havde en veninde på besøg og vi lige var lidt kreative gik jeg igang med at klippe i dette skønne stof jeg købte sidste år i København og fik lavet denne kjole.


Elefantbukser

Så fik jeg lavet lidt til drengene til netbutikken. Det ender jo mest med tøj til pigerne, jeg ved ikke hvorfor men det må jeg jo rette op på.



søndag den 26. februar 2012

Kjole med kant..

Jeg var i tvivl om hvordan dette stof ville gøre sig som kjole men jeg er blevet helt forelsket i resultatet. Den orange kant gjorde lige det den skulle. Det er måske ved at være lidt kedeligt med alle de kjoler jeg får syet, så jeg skal nok snart lave lidt andet, der forhåbentlig kan inspirere alle de skønne bloggere.


torsdag den 23. februar 2012

Kjole med kontrast...

Denne kjole har jeg syet i kraftig fast bomuld. Stoffet købte jeg for længe siden men har ikke rigtig kunne finde ud af hvad jeg skulle lave, men det blev så denne. Jeg synes selv det er et godt resultat og det giver en god kontrast med de brune tittekanter på lommerne og i kanten.



Give away...

Nu hvor min blog har rundet de 10.000 besøg, vil jeg fejre det med denne give away. Jeg udlodder denne skønne  pude i fed patchwork på den ene side og blomstret på den anden side samt orange tittekanter.
Det glæder mig rigtig meget at der er så mange søde læsere, der fast følger min blog og jeg håber at jeg fortsat kan inspirere jer alle.








Reglerne er:
- 1 lod for en kommentar (husk mailadresse)
- 2 lodder for kommentar og fast læser
- 3 lodder for kommentar, fast læser og link med billedet ovenfor på din blog

Jeg lukker for deltagelse fredag d. 23. marts og trækker hurtigst muligt derefter en vinder.

onsdag den 22. februar 2012

En symaskine...nu jeg kan også sy mor...

Hvor heldig kan man have lov til at være. Igår da jeg var forbi en af de lokale genbrugsbutikker lå der lige pludseligt en 50'er på parkeringspladsen. Men det aller heldigste var da jeg så kom ind i butikken var der denne skønne børne symaskine, som bare stod på en hylde for sig og kaldte på mig. Det sjove var faktisk at prisen var 50,- så den kom med hjem og har gjort en pige meget lykkelig for som hun siger nu kan jeg sy som dig mor, hvor bliver det hyggeligt.



mandag den 20. februar 2012

Lidt mere flower power

Igår var jeg hjemme hos Anita, som sælger det fineste stof og tapet på trendsales. Jeg kunne sagtens flytte ind hos hende bare for at være omgivet af så meget fint stof. Men efter mange overvejelser fandt jeg frem til forskelligt stof, der fik lov til at komme hjem til mig. Den første ting der er kommet ud af mine nye stoffer er denne lille spencer og selvfølgelig i forårs farver nu hvor foråret er lige om hjørnet.



lørdag den 18. februar 2012

....Goodies fra farfar og farmor

NØØJ...siger jeg bare. Farfar har i en gammel kasse fundet disse gamle små figurer fra Disney. De er vildt seje og retro synes moderen og Agnes er bare helt vild med dem fordi i hendes verden er der næsten ikke noget bedre end små figurer at lege med.









mandag den 13. februar 2012

Flower power kjole...

Så har jeg været igang igen med en kjole. Denne skulle være lidt vild, så det blev dette skønne stof med store blomster. For at bryde det blomstrede er der kommet lommer med hvide tittekanter. Nu skal den bare finde et nyt hjem, hvor en lille pige elsker blomster.


lørdag den 11. februar 2012

...Oversize bluse/kjole

Dette stof blev jeg helt forelsket i i efteråret og måtte lave noget til Agnes. Det er noget super lækkert jersey og så kunne jeg ikke stå for printet. Det blev til en kjole/ oversize bluse og som det ses på billedet er den blevet brugt flittigt gennem de sidste måneder.

torsdag den 9. februar 2012

...Endnu et par bukser

Nu er det blevet til et par bukser igen. Denne model er bare så hyggelig at sy der er så mange muligheder for at kombinere farver og mønstre. Nogen gange får jeg lyst til at have en helt børneflok som kunne bruge det tøj jeg får lavet, men så må de bare på shoppen i stedet.



onsdag den 8. februar 2012

hvor er det nemt med trykknapper!

Jeg har lavet denne nederdel med trykknapper for det er da bare så dejlig enkelt både at anvende for barnet og at sætte i når man laver sine kreationer. Jeg er blevet helt tilfreds med denne model bortset fra at jeg ville ønske at man kunne få trykknapper i andre farver herhjemme end bare kedelig sølv og så er de endda ret dyre.

Jeg har derfor været et tur på det store internet og har fundet de fineste trykknapper i alle mulige farver på "Etsy" til en super pris. Mit store problem var så at vælge hvad jeg skulle have men efter flere forhandlinger med mig selv blev det til disse farver samt lidt blomster knapper.








tirsdag den 7. februar 2012

..Kom bare an vinterkulde!

Der er ikke noget bedre i denne sibirske kulde end at tænde sterinlys, lave en varm kop te og putte sig under et vattæppe. Derfor lavede jeg dette vattæppe for et par måneder siden og jeg elsker det. Hver aften putter jeg mig under det og nyder de mange glade farver og blomster - så er foråret ikke så lang væk.





mandag den 6. februar 2012

...må jeg snart få en kjole, mor??

Det er længe siden jeg har syet en kjole til Agnes og hun spørger hver gang jeg har lavet en "Er den til mig mor?" hvortil jeg har svaret ikke lige denne. Så igår aftes gik jeg igang med denne kjole. Hun blev rigtig glad for den og jeg synes også den er rigtig fin.

Kjolen er syet i rød babyfløjl og så har jeg en del sengetøj fra småfolk som lige passede til. Kjolen har fået gule tittekanter for at lave en fed kontrast.












søndag den 5. februar 2012

...kjole inspireret af en dåse...

Det lyder måske underligt, men jeg har mange gange kigget på en retro dåse Agnes har i sit legekøkken og er helt vildt med de blomster der er på. Jeg bestemte mig for at bruge denne fine retro blomst som applikation på en lille spencer. Synes selv den er blevet rigtig fin, men Den er ikke lavet i Agnes størrelse så den ryger videre til salg.





En hue der luner....

I denne Sibirske vinterkulde er der brug for noget der holder ørene varme. Min veninde ønskede sig en spids hue til sin lille pige. Denne har jeg lavet til hende i blødt jersey og for at den skulle blive ekstra varm er den syet dobbelt og vendt. Stoffet er forrsten købt i stof2000 og fås også i drengefarver.
Nu kan jeg bare glæde mig til at se den på den lille pige.

lørdag den 4. februar 2012

Nytårs-nederdelen..

Det er selvfølgelig ved at være noget tid siden den store fest løb af stablen, men nu hvor jeg er noget bagefter i at komme med indlæg må jeg indhente det fortabte. Denne nederdel ønskede Agnes sig til nytårsfesten. Hun ville gerne have at den skulle være god at danse i og med tyl og så gik mor jo ellers igang. Det blev til denne nederdel i tre lag. De to inderste lag er af sort, let og blød tyl med sorte prikker. Det overste lag er foldet i læg og syet i fast bomuld med prikker......Hun elsker den!!


onsdag den 1. februar 2012

...En lille gave til en dejlig dreng...

I august sidste år havde min bedste venindes skønne dreng 1 års fødselsdag - en meget stor dag. Jeg synes  han skulle have noget helt specielt og andet end legetøj. Derfor syede jeg dette sengetøj med egern og lyseblå tittekanter. Jeg har erfaring at sengetøj med lynl¨s i bunden er bare mest praktisk så det kom der selvfølgelig i dette sæt.