torsdag den 29. marts 2012

Hækle, hækle, hækle.....

Hvis I undrer jer over hvorfor jeg ikke har lavet så mange indlæg de sidste dage er det fordi jeg, når jeg ikke har været på arbejde, har siddet i min have i det skønne solskin og hæklet. Det er blevet til et barnevogns-/ babytæppe i regnbuens farver.15 kommentarer:

 1. Neiii et dejligt tæppe i totalt glade farver. Det giver mig helt lyst til selv at lære at hækle!

  SvarSlet
  Svar
  1. mange tak. Det er slet ikke så svært at hækle så hvis du gerne vil igang kan jeg anbefale dig at kigge lidt på dette link. Der er både en hækleskole med gode videoer og en masse forskellige opskrifter helt gratis.

   http://www.garnstudio.com/lang/dk/skole/index.php

   Slet
 2. Hvor er det sjovt at du lige er blevet færdig med et regnbuefarvet tæppe og smider det på bloggen idag, hvor jeg også lige har postet et indlæg om selvsamme...dog lidt anden hækleteknik, men samme flotte reultat ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da ret skægt. Jeg har lige luret på dit tæppe og det er da bare super flot. Jeg elsker hæklede tæpper og er også lige blevet færdig med et stort til mig selv, men det har jeg ikke loige fået lavet indlæg med.

   Slet
 3. Skøn sag drømmer om et lign bare i en voksen udgave!

  SvarSlet
 4. i dag kom kjolen jeg bestillte, og den var enda flottere i virkeligheten (brun kjole med bambi og sopper i orange med prikker).Tusen takk. Er imponert over syferdighetene dine. Hvordan klarer du å få det så fint når du syr på applikasjoner? Hvilken sting lengde og bredde bruker du?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det skønt at du er glad for kjolen, det er nemlig så vigtigt fir mig. Det er meget forskelligt hvad stingbredde jeg bruger når jeg syr applikationer på men i den kjole du har købt brugte jeg en stingbredde på 2,5mm og stinglængden er den tætteste maskinen kan den samme jeg bruger når jeg syr knaphuller. Håber du kan bruge svaret.

   Slet
  2. tusen takk for svar. Det skal jeg prøve neste gang jeg syr. Har du noen tips om hvordan du får det så jevnt i svingene? Jeg har selv prøvd å applikere en bambi, men det ble ikke i nærheten av så bra som du har gjort. Får ikke helt til når jeg skal sy rundt ører og lignende

   Slet
 5. Smukt!!! Sådan cirka skal det næste tæppe jeg hækler være...

  hvilket garn?
  Hvilke farver?
  Hvor mange masker slog du op?

  SvarSlet
 6. hej karen jeg er ikke så stærk i garntyper men farverne er lys grøn, gul, orange, rød, lyserød, pink, mørk lilla, blå. Jeg kan faktisk heller ikke huske hvor mange luftmasker jeg slog op men tæppet måler 80x90cm med kanten.

  SvarSlet
 7. Hvor ser det fint ud! Jeg har det stadig på to-do listen.. måske skulle man bare gå i gang, det er jo sådan et projekt man kan gå til og fra :)

  SvarSlet
 8. WOUW.....hvor er det flot!! Jeg er selv i totalt hækle mood og hækler så snart jeg har en ledig stund. Hvad hedder mønsteret, hvis man googler det? Virkelig flot?

  SvarSlet
 9. Sikke farver!
  Respekt, det er bare totalt flot.

  SvarSlet
 10. Meget kreativ idé, jeg elsker det. Ser store, måske skulle jeg også prøve at gøre næste.

  SvarSlet
 11. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet