tirsdag den 20. marts 2012

En kjole til påskefrokosten

Farverne på denne kjole er en af mine ynglings kombinationer. Der sker noget magisk når man blander gul og lilla sammen, og nu hvor påsken nærmer sig er den perfekt til en påskefrokost.


16 kommentarer:

 1. Den er simpelthen så flot! Du er dygtig :)
  Laver du dine kjoler mindre end str. 92, altså kan det overhovedet lade sig gi' sig?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa Rikke
   Mange tak :O). Jeg laver faktisk ikke kjolerne i mindre en en str. 92 for de sidder bedst når barnet når en hvis alder og går godt. Men jeg har lige bestilt en dæksømsmaskine som skulle komme en af dagene og den vil gøre det muligt for mig at lave nogle gode bløde kjoler i jersey, som er bedre til de små størrelser.

   Slet
  2. Ok, tak for dit hurtige svar.
   Der er bare så forfærdeligt længe til str. 92 når lillesøster stadig ligger inde i sin hule ;)

   Slet
 2. Hvor er den fin..:) Er den mon til salg?:) Og hvilken størrelse;)
  Kh Anne

  SvarSlet
 3. Den er bare helt fantastisk :-)

  SvarSlet
 4. Den er simpelthen SÅ fin. Vil give dig ret, gul og lilla er magisk farvesammensætning. Og de lommer der virkelig skønne :o) Rigtig fin kjole til foråret :o)

  Kh Anette.

  SvarSlet
 5. Igen er det bare blevet super flot. Den er jo super sød til en påskefrokost, eller bare til sommervejret, der (forhåbentlig) snart kommer...

  SvarSlet
 6. Super skøn, jeg har jo allerede en af dine skønne kjoler i min datters klædeskab og jeg bliver fristet igen hver gang du viser en ny skøn kjole frem.

  SvarSlet
 7. Den er da bare super fin ;)

  SvarSlet
 8. Skøn kombination af lilla/gul/retro blomster me like alot

  SvarSlet
 9. Den er simpelthen SÅ fin. Får man ikke lov til at se den på? Du viser jo så mange fine kjoler frem, men jeg ville vildt gerne se modellen på en model ;)
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. tusind tak Line. Det ville nok se lidt skægt ud hvis jeg puttede min lange pige i denne, men jeg har lavet en rød med æblelommer til min pige og lagt på bloggen. Det er den samme model.

   Her er et lille link så behøver du ikke at lede http://mymy-bornetoj.blogspot.com/2012/02/ma-jeg-snart-fa-en-kjole-mor.html

   forsat god aften

   Slet
 10. Kjempeflott - deilige stoffer sammen, og de gule knappene er ekstra tøffe :)

  SvarSlet
 11. Det er nogle virkelige flotte ting du laver! Du laver mange ting med knaphuller så vil spørge om du har et godt råd ang. syningen af dem for jeg synes sgu mine ser så hjemmelavet ud på den dårlige måde :) Stryger du feks. vlieseline på eller, hvad gør du? Måske laver jeg dem for store..

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Chanette
   tak for rosen :O)Og mht. det med knaphuller så kan det skal godt drille. Jeg har fri i morgen og har planer om at sy en kjole og i forbindelse med det vil jeg lave en DIY med knaphuller så kan du se hvordan jeg gør. Det er nogengange nemmere at se det i billeder end kun i ord.
   mange hilsner Kinga

   Slet
  2. Cool, det vil jeg glæde mig til :):)

   Slet