søndag den 4. marts 2012

Besøg i Butik Knæhøj...

Forleden faldt jeg tilfældigt over en lille butik lidt udenfor Kolding, som jeg simpelthen må dele med jer. Butikken ejes af et ægtepar med passion for alt hvad der er retro og gode loppefund og i forbindelse med deres private bolig har de denne lille perle. I deres butik er det muligt at købe alt møbler, lamper nips og second hand børnetøj.
Jeg blev forelsket i denne lille butik med det samme og fik lov at tage billeder af stedet i forbindelse med mit besøg. Jeg vil helt sikkert  besøge stedet igen og kan anbefale jer alle at besøge butikken. Så her får I et indblik i denne skønne hule fyldt med gode ting og sager. www.knaehoej.dk

6 kommentarer:

 1. nøj hvor ser den også dejlig ud! - og skønt at finde sån en lille perle.. umiddelbart ku det også ligne billeder fra mit hjem, hihi;-)

  SvarSlet
 2. Tusind tak for tippet! Der må jeg da hen engang :o) Hvordan var priserne?
  Kh Berit

  SvarSlet
 3. Jeg vil også rigtig gerne vide hvordan priserne var? Det liger en skøn lille perle, som helt sikkert får æren af mit besøg inden længe!

  SvarSlet
 4. ENDELIG et sted der ikke ligger udenfor rækkevidde for mig :)
  Tak for tippet,der må jeg hen og kigge. Kh

  SvarSlet
 5. virkelig skøn butik. skal helt sikkert forbi hvis jeg kommer på den egn :) håber det er ok jeg har linket til dit indlæg på min blog? ellers må du sige til så skal jeg fjerne det

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt sikkert et besøg værd men den har faktisk flyttet adresse til Kolding hvor de har fået bedre lokaler. Det er helt i orden at du har linket.

   Slet