søndag den 26. februar 2012

Kjole med kant..

Jeg var i tvivl om hvordan dette stof ville gøre sig som kjole men jeg er blevet helt forelsket i resultatet. Den orange kant gjorde lige det den skulle. Det er måske ved at være lidt kedeligt med alle de kjoler jeg får syet, så jeg skal nok snart lave lidt andet, der forhåbentlig kan inspirere alle de skønne bloggere.


10 kommentarer:

 1. Jeg elsker dine kjoler! De er så smukke. Jeg elskede også dine bukser dengang, du syede til ts. Hold da op hvor skulle man være kvik, hvis man skulle have et par! Du er vildt dygtig, og det er fedt at finde dig herinde.

  SvarSlet
 2. Men de er så fine...

  Hvilket mønster er det du bruger?

  SvarSlet
  Svar
  1. mange tak. Mønsteret til denne er et jeg selv har tegnet.

   Slet
 3. Jeg bliver altså ikke træt af at se på kjolerne, selv om jeg har en søn, så sy bare løs og vis dem frem, de er så fine.

  SvarSlet
 4. Flot model, stoffet er ikke lige mig, men synes modellen er skøn. Må jeg spørge om du har snor inde i dine tittekanter?
  Kh

  SvarSlet
 5. sologsommerdk@hotmail.dk21. januar 2013 kl. 01.43

  Hvor er det en fin kjole! Jeg har selv lige været ude og investere i en sød lille forårskjole til Bella http://www.ticket2heaven.dk/da/pigetoej/casual-wear/tabita-dress-1/. Jeg er desværre ikke så kreativ som dig :-)

  SvarSlet
 6. Så fine dine kjoler er. Tror nok jeg "kom til" at hente lidt inspiration til en kold weekend, men resultatet kunne nu ikke måle sig med originalen :-)

  SvarSlet
 7. Sikke en sød kjole. Jeg må i gang med én til min datter.

  SvarSlet