mandag den 13. februar 2012

Flower power kjole...

Så har jeg været igang igen med en kjole. Denne skulle være lidt vild, så det blev dette skønne stof med store blomster. For at bryde det blomstrede er der kommet lommer med hvide tittekanter. Nu skal den bare finde et nyt hjem, hvor en lille pige elsker blomster.


12 kommentarer:

 1. Hvor er den bare fin. Hvilken størrelse er den, og hvad er prisen?

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 2. Hej igen

  Nu har jeg fundet den på din webshop og kan se pris og størrelse. Jeg vil gerne købe - sender dig lige en mail!

  SvarSlet
 3. Åh GUD, den er skøn! Jeg må straks ind på den webside og se, om ikke der skulle være andet jeg kunne falde i svime over (nu da den søde Anna kom mig i forkøbet her...) ;o)
  Kh Charlotte.

  SvarSlet
 4. Hold da op, du laver nogle skønne sager! Her vil jeg glæde mig til at kigge med fremover.

  Kh Betine

  SvarSlet
 5. Wow... den er vildt lækker. Er lige stødt på din blog og hold da op du laver noget lækkert børnetøj. Jeg er blevet dybt inspireret, så nu er det vist bare med selv at komme igang. Jeg glæder mig til at følge din blog og blive yderligere inspireret.

  SvarSlet
 6. Ah, hvor jeg er glad for at LaraLil linket til deg i dag. Nå har jeg sett gjennom alle bildene dine og jeg er sååååååå imponert! Du er så flink!
  Jeg har ikke prøvd meg på å sy klær enda, men nå fikk jeg veldig lyst til det :o)

  Jeg gleder meg til å følge deg videre.

  SvarSlet
 7. Hittade just din blogg via LaRaLil och jag kommer garanterat att komma tillbaka! Vilka fina kläder du syr! Klänningen i det här inlägget är ju helt UNDERBAR!

  SvarSlet
 8. Fant din fine blog via Laralil jeg også - for en deilig blog du har. Mange flotte ting du lager - jeg blir følger :-)

  SvarSlet
 9. GUD SÅ FIN!
  Detta tyg bara älskar jag, har haft det själv ett tag men tyvärr har det tagit slut, letar och letar efter det hela tiden.
  Synd att klänningen var såld hade gärna köpt den!

  Marina

  SvarSlet
 10. Det er da bare det fedeste tøj du syer!! Jeg er forelsket!

  SvarSlet
 11. Nøøøj hvor er den skøn <3 LIGE min farve ;) Elsker orange! Hvilket mønster har du brugt til denne vidunderlige lækre spencer? :)

  SvarSlet