torsdag den 21. juli 2011

Barselsgave - babytæppe

Jeg ved godt der har været stille på bloggen den sidste tid, men jeg har stort set heller ikke været hjemme. De sidste mange dage har været booket med et stk. tur til KBH med veninder for at shoppe, hygge og se to take that koncerter som endte med at blive til en ak ak. Et stk. tur til Heide Park med mine søskende hvor vi blev vendt på hovedet op til flere gange - dejligt og sidst men ikke mindst to skønne dage i Blåvand med svigerfamilien hvor der var masser af mulighed for at solbade, grille og shoppe.

Men idag nu hvor jeg endelig er hjemme og vaskemaskinen kører den ene vask efter den anden har der været lidt tid til at sætte sig foran mine savnede symaskine og lave en lille barselsgave til min super søde kollega. Hun har fået den sødeste lille pige , som jeg skal ned og se imorgen og derfor har jeg lavet dette babytæppe, som jeg håber hun bliver glad for.


søndag den 10. juli 2011

...Flower power..

Dette fine stof er købt i Rema1000 for en slik. Det er super lækkert og let så nu er det blevet til et par sommerbukser til Agnes selvfølgelig med tilhørende sommerhat. Hun havde dog ikke tid til at prøve tøjet nu, da hallo kitty har større status end mor der vil tage billeder, så I må nøjes med billeder uden barn i.



lørdag den 9. juli 2011

...En kjole til hatten...

Hvad skal man med en hat hvis man ikke har en kjole der passer til. Fik derfor lavet denne orange kjole i jersey men elefanter på lommerne. Lækker blød at have på en varm sommerdag i haven. Men jeg må da indrømme at jersey ikke er favorit stoffet at sy i, det tager så lang tid at sy med stræk.








fredag den 8. juli 2011

Så hatten passer...

Endelig efter meget lang tids kamp med saks, papir og stoffer....et par bandeord....lykkes det at få lavet et mønster til en sommerhat, som den så ud i mit hoved. Jeg ville gerne have en hat der var oval så den kunne følge barnets hoved og her er så resultatet. Denne hat skal der helt sikkert laves flere af i alle mulige farver.
Jeg fik lige fanget pigen med linsen mens hun nød vandmelon i haven.






Ugle kjole close up...

Så blev jeg endelig færdig med denne kjole, som var en bestilling. Så det eneste jeg mangler er at få den pakket og sendt sikkert afsted. Den er magen til den fra min DIY men her er lidt billeder close up.



tirsdag den 5. juli 2011

...En elefant kom marcherende...

Det er vist længe siden jeg har lavet et indlæng men det er også længe siden jeg har fået syet noget. Idag kom min veninde på besøg og hun havde købt noget skønt orange stof med elefanter. Hun ville gerne have en kjole til sin skønne lille pige, så det fik jeg lavet mens vi sludrende - ren hygge!