torsdag den 21. april 2011

...Sommer kjolen in action

Så blev sommerkjolen prøvet, ikke på stranden men i stuen hvor Agnes fik bygget en strand af samtlige tæpper hun kunne finde. Jeg synes godt den kunne have været lidt kortere men det er der jo råd for og på den anden side så vokser hun som ukrudt.




onsdag den 20. april 2011

Sommer & strand....kjolen er klar!

Endelig kom de fine gule knapper i min postkasse og sommerkjolen kunne færdiggøres. Nu mangler vi bare strandvejret så den rigtig kan blive afprøvet med den machende solhat. Desværre var barnet puttet så det bliver til billeder uden model.



lørdag den 16. april 2011

Dagens køb

I dag har jeg været på shoppetur med min svigermor og lillepigen. Det blev til 5½ timer super hyggelig hardcore shopping. Der kom en masse poser med hjem og i en af dem var dagen køb - en kähler vase jeg længe har ønsket mig. Nu skal jeg bare finde det helt perfekte sted til den og samtidig er der allerede skrevet på ønskeseddlen til fødselsdag og jul at jeg ønsker mig den store gule og lille grønne.

Fede retro træer...

Så er endnu en bestilling færdig, selvom det nu blev sent igår. Jeg er så vildt med æblestoffet og bliver nødt til at finde ud af hvor man kan få fat i det, da det var noget jeg fik tilsendt af buksernes ejermand. Så hvis der er nogen der har noget liggende og gerne vil sælge så skriv endelig.


fredag den 15. april 2011

flagranke

Så fik jeg endelig lavet denne bestilling på en flagranke færdig. Så skal den bare pakkes og sendes afsted.

onsdag den 13. april 2011

Eftermiddags hygge med Hr. Skæg

Det er nu ikke noget som at komme hjem fra børnehaven og sidde og hygge med en gang frugtsalat og skæg med tal i fjernsynet.


Det lykkedes dog moderen alligevel at overtale barnet til lige at kigge et øjeblik mens billedet blev taget. Det er nu ikke nemt at konkurrere mod hr. Skæg.

mandag den 11. april 2011

Frakke i forårsfarver...

Jeg har længe gerne ville lave en frakke med ballonærmer og balloneffekt forneden. Derfor gik jeg i krig med at tegne denne model og synes at det er gået gangske godt fra ide til færdig produkt. Manden er dog ikke helt så begejstret så jeg tror at denne lige ryger videre til salg i netbutikken mens han lige vender sig til tanken at jeg laver en ny til Agnes My.






MyMy Børnetøj - in action!!

Så var det tid til at afprøve den nye kjole. Agnes My elsker den og har allerede bestilt den i flere farver hos sin mor. Som det ses på billederne er der fin mulighed for at bevæge sig i den. Den har klaret hoppe-testen og løbehjuls-testen til UG.





torsdag den 7. april 2011

Det er forår når...


...Man kan gå ud i haven efter aftensmaden og tage en gyngetur og tjekke om legehuset har klaret den kolde og lange vinter. Det er forår når moderen kan gå rundt i haven og finde ting der spirer samt stedmorsblomster og påskeliljer.






















...lidt forskelligt

Jeg har været lidt igang med at lave forskellige bestillinger på mymy børnetøj samt lidt til min hjemmeside. Det er ikke blevet til så meget for jeg ved ikke helt hvor min tid bliver af, men helt sikkert jeg kunne bruge mere af den.






nøøøj....

Denne kjole måtte jeg bare lave. Jeg så den på groovy mamma and baby's blog og blev helt forelsket. Jeg har dog fravalgt at lave en krave i halsen. Det er skønt at bladre igennem de forskellige blogge og lade sig inspirere, lidt ligesom et dameblad der opdateres hele tiden og så er det gratis. Tak til alle jer kreative damer og jeres fantastiske blogs.